середу, 24 березня 2021 р.

Тиждень дитячого читання продовжується!!!

Хочеш познайомитися з сучасними українськими дитячими письменниками – стань учасником Всеукраїнської акції онлайн-читання «З книгою у майбутнє»!

    Переходь за посиланням до Національної бібліотеки України для дітей та слухай твори у виконанні авторів.

http://www.chl.kiev.ua/Default.aspx?id=9520 

понеділок, 22 березня 2021 р.

Сімейні читання

 Тиждень дитячої книги - це цікаві зустрічі, нові книжки, обговорення, творчість, пізнання нового.

   В цьому році для учнів 3-х класів нашої школи - це Сімейні читання творів видатного письменника та педагога Василя Олександровича Сухомлинського.

   Учні 3г класу (класний керівник Кокоріна Оксана Олександрівна) залюбки прочитали дома та обговорили з батьками повчальні оповідання видатного майстра.











     Бібліотекарі ЗОШ №9 неодноразово долучилися до участі у всесвітньому флешмобі, присвяченому 150-річному ювілеювидатної поетеси Лесі Українки (це можна побачити на сторінці у Фейсбуці "ЗОШ №9 Покровської міської ради"). Також з метою вшанування пам’яті відомої письменниці, бібліотекарі нашої школи створили виставку "Співоча душа України" та випустили брошуру "Цікаві факти", щоб учителі та учні змогли ближче познайомитись з творчістю, діяльністю та особистим життям Лариси Косач.



























Брошуру можна скачати за посиланням:





https://drive.google.com/file/d/1PYk4FIhZlI3x9GFoumhh1J_JevJl7S_H/view?usp=sharing



















Тиждень педагогічної майстерності

      #тижденьпедагогічноїмайстерності #розробкиуроків #бібліотечнийурок #якписативідгук #відгукнапрочитанукнигу #розробкабібліотечногоуроку #бібліотекарю #відкритийбібліотечнийурок #сучаснийбібліотечнийурок #презентаціябібліотечногоуроку #матеріалидоуроку

     Тиждень педагогічної майстерності - це передача досвіду роботи, хвилювання, іспит для учасників.

     26.02.2021 в рамках Тижня педагогічної майстерності бібліотекарі нашої ЗОШ #9 Позднякова О.Г. та Овчинникова С.О. провели відкритий бібліотечний урок «Як писати відгук на прочитану книгу» для учнів 5-В класу. В ході уроку діти навчились писати відгук на прочитану книгу, висловлювати власну думку, дізнались, що таке відеовідгук, створили колективний відгук на прочитану книгу.

     Бібліотекарями була підготовлена добірка корисних матеріалів та проведений цікавий, а головне корисний – бібліотечний урок, який дуже сподобався учням та присутнім👏👏👏

 


Матеріали до уроку всі бажаючі можуть отримати за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1X5J2Q4-vcqdLQHDktqPZRZCvadKzhxqB?usp=sharing

Бажаємо всім колегам творчого настрою!

неділю, 21 березня 2021 р.

"Шкільний квартал"

                 Шановні друзі!!!

    Випуск кожного номеру газети "Шкільний Квартал" - це кропітка та творча робота бібліотекарів, вчителів, учнів. Але як приємно отримати новенький випуск шкільної газети!!! Це - як тримаи новонароджену дитину. Кожний випуск газети "Шкільний квартал - це неповторні миті нашого шкільного життя, повного перемог та відкриттів.

   До вашої уваги - останні два випуски "Шкільного Кварталу"















четвер, 18 березня 2021 р.


 Спільні читання: як це впливає на дорослих і дітей.

https://starylev.com.ua/club/blog/spilni-chytannya-yak-ce-vplyvaye-na-doroslyh-i-ditey




 Тиждень дитячої книги для учнів других класів нашої школи розпочався буккросингом "Рюкзачок-мандрівничок". Діти говорили про роль книги в житті людини, згадали оповідання К.Ушинського "Чотири бажання", читали вірші про весну. А потім подарували рюкзачку-мандрівничку свої малюнки, навіяні веснянками.





середу, 17 березня 2021 р.

 УРА! В Тиждень дитячої книги бібліотека ЗОШ#9 отримала методичну та науково-пізнавальну літературу серії "Шкільна бібліотека"!

   Особливо цікаві книги з історії, зоології, фізики, економіки, літератури рідного краю.

   Учні з задоволенням роздивлялися нові книжки та залюбки допомагали їх проштамповувати.




вівторок, 16 березня 2021 р.

     Символічно, що на початку Тижня дитячої книги  учні 3Г класу Трунов Микита та Круголь Маргарита (класний керівник Кокоріна О.О.); 2Б класу Захарова Ксенія, Шеховцова Софія, Селіванов Богдан, Вєтощкіна Людмила, Онасенко Єгор, Топалова Дарина, Руденко Андрій, Петренко Анастасія (класний керівник Паснова К.В.); 5В класу Шило Артем ( класний керівник Кіра Г.Б.) подарували шкільній бібліотеці художні дитячі книжки українських авторів. 

     

Дякуємо дітям, батькам, учителям за нові книги!!!