вівторок, 23 лютого 2021 р.

Міжнародний дитячий конкурс-єднання «НА ОДНІЙ ХВИЛІ»

 Проводиться у рамках Міжнародного десятиліття зближення культур (2013-2022) за рішенням ООН із травня по листопад 2020 р. У Конкурсі беруть участь діти з України, ближнього зарубіжжя та країн Євросоюзу. Учасники Конкурсу готують плакат/малюнок зі слоганом, який має бути гарно оформленим, за змістом і жанром відповідати темі авторського бачення майбутнього своєї країни та миру у світі.



Конкурсні роботи готуються за такими напрямами:
  • Дитяча книга долає кордони;
  • Майбутнє нашої планети;
  • Моя країна на мапі світу;
  • Країна починається з тебе;
  • Про що мріють діти;
  • Діти за мир!

Організаторами конкурсу є: Національна бібліотека України для дітей, Національна секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Національна спілка художників України та благодійна організація «Благодійний фонд «Серце до серця» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України й Уповноваженого Верховної Ради.

неділю, 21 лютого 2021 р.

 

"Хай в серці кожної дитини живе любов до України"

       У глибину століть сягає історія нашого народу. Україна має багате й славне минуле. Вона виплекала Запорізьку Січ, славетну Києво-Могилянську Академію. Україна виколисала велетнів сили і духу – таких як Петро Сагайдачний, Богдан Хмельницький, Іван Сірко, Григорій Сковорода, Устим Кармелюк, Юрій Дрогобич, Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Михайло Грушевський... Цей перелік, можна продовжити й іменами наших сучасників, які примножують славу нашої Батьківщини. 

23, 24 серпня  ми святкуємо річницю проголошення незалежності України і день прапора нашої держави. До цих знаменних дат шкільна бібліотека підготувала огляд книг "Хай в серці кожної дитини живе любов до України". Запрошуємо до бібліотеки!


Здрастуй, рідна школо!

Любі наші діти! 

Наша школа– безмежна Країна дитячих мрій , доброти, сміху, радості , безтурботного щастя із мріями казковими  та веселими пригодами . А перше вересня – особливий день у житті нашої держави! Він пройнятий ідеями добра та єдності поколінь. Щороку на зміну одним учням приходять інші. І так, поступово, змінюється обличчя  рідної школи.